WK Zuid-Afrika, dag 7

Vandaag zijn we van Johannesburg weer teruggevlogen naar Nederland. Een reis van 8 uur naar Cairo, vervolgens 4 uur wachten. Deze tijd werd weer volgemaakt met hartenjagen. Om 11 uur vertrokken richting Nederland waar we om ongeveer 15.00 aankwamen.
Toen een grote verrassing. In de aankomsthal stond een ontvangstcommite met spandoek te wachten. Een aantal familieleden en clubgenoten stond de groep op te wachten. Wat een welkom. De twee grote bekers trokken wederom de aandacht van de mensen.
Misschien dat de groep mensen die nu nog in Zuid-Afrika is een mogelijkheid ziet om het nieuws verder voort te zetten. Zij moeten tenslotte ook nog de grootste beker naar Nederland vervoeren.

Alle mensen die het gastenboek hebben gevuld nogmaals van harte bedankt voor de vele reacties. Ze werden en worden met veel plezier door de mensen van Veense boys gelezen
Theo

Frank

About Frank

....

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>