WK Zuid-Afrika

Na een week terug in Nederland is de website helemaal up to date! De foto’s van Dag 5 t/m 7 zijn toegevoegd en alle foto’s van eerdere dagen zijn toegevoegd. In totaal staan er nu zo’n 1100 foto’s op de site verdeeld over 7 dagen! Dit grote aantal prachtige foto’s hebben wij te danken aan Theo Meijering die tijdens de wedstrijden het veld over rende met zijn camera! Theo bedankt! Daarnaast staat het boek met de uitslagen op de site en zijn er een aantal teams toegevoegd aan de lijst voor ons Internationale toernooi in juni 2011!

Veel plezier met het bekijken van alle foto’s!

Frank

About Frank

....

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>