Receptie Veenseboys WK Zuid-Afrika 2010

Afgelopen zaterdag hield touwtrekvereniging Veenseboys een receptie ter ere van het geweldige resultaat dat werd behaald tijdens het Wereld Kampioenschap touwtrekken in Zuid-Afrika. Deze avond werd mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor VDB Dienstverlening. Op deze avond werden er een aantal speeches gehouden door verschillende mensen. Één daarvan was die van de Nederlandse Touwtrekbond. Tijdens de speech hebben zij een officiële brief (ingelijst) van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport overhandigd. Van het Gewest West in samenwerking met de wedstrijd commissie kregen wij een fotocollage van de Veenseboys tijdens het WK in Zuid-Afrika, om hun blijk van waardering te laten zien. Trots dat een vereniging uit haar gewest dit heeft weten te bereiken. De fotocollage is hieronder te bewonderen, de brief kunt u hier bekijken: Brief VWS

Touwtrekken

Onder het genot van een hapje en een drankje is het een gezellige avond geworden. Wij willen iedereen dan ook bedanken voor hun komst!

Frank

About Frank

....

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>