Veenseboys Sportploeg van het jaar 2010!

Veenseboys Sportploeg van het jaar 2010!

Op zaterdagavond 15 januari 2011 werd het sportgala 2011 gehouden in theater De Lampegiet in Veenendaal. Veenseboys was genomineerd in de categorie voor sportploeg van het jaar 2010. Na een geweldige avond met prachtige shows werd de winnaar van de sportploegen bekend gemaakt. De sportploeg van het jaar 2010 is Veenseboys!
Foto: Co Keulstra

Update:

De volledige versie van het filmpje staat hier: Sportgala

Zes wereldtitels
Wereldkampioen zijn op zes onderdelen. Dat de touwtrekkers van Veense Boys de sportploeg van 2010 zouden worden leek dan ook vast te staan. Maar Marien van den Broek wilde niet van die zekerheid uitgaan. ,,Dat mag je nooit van jezelf zeggen. De andere ploegen zijn natuurlijk ook heel goed, maar stiekem hadden we er wel een beetje op gehoopt”, begint de spreekbuis voor het team.

Die andere ploegen waren de volleyballers van Prins/VCV en de synchroonzwemmers van VZC. Het waren uiteindelijk de sterke mannen die aan het langste eind wisten te trekken. Maar Van den Broek legt uit dat het niet enkel om kracht gaat. ,,Natuurlijk is kracht belangrijk in onze sport, maar techniek ook zeker. We zijn altijd bezig om ons schoeisel zo goed mogelijk te maken en daarmee een bepaalde techniek aan te leren. We hebben er de afgelopen jaren keihard voor geknokt en nu is het wel even wat meer relaxen. Maar ook dit seizoen hebben we plannen genoeg”, aldus de touwtrekker.
Bron: Veenendaalse Krant

Frank

About Frank

....

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>