Verslag zomeravondcompetitie Groene Oase op 9 april 2011

Hallo sportvrienden.

Nadat we de verschillende wintercompetitie hebben afgesloten, wordt het weer tijd om naar buiten op het gras te gaan om te starten met de zomeravondcompetitie.
De Salland Wintercompetitie werd afgesloten met een 4e en een 10e plaats waarmee we in de middenmoot eindigden. De Gelderse Vallei wintercompetitie is uiteindelijk op de laatste dag een ware slijtageslag geworden. Nadat we de eerste 2 wedstrijddagen flink wat punten hadden laten liggen, hebben we de laatste 2 dagen heel wat punten van de achterstand in kunnen lopen. Nadat uiteindelijk alle punten waren geteld zijn we toch nog als winnaar uit de strijd gekomen . Een geweldige teamprestatie en een mooie opsteker naar het buitenseizoen.
De eerste wedstrijddag van de zomeravondcompetitie is alweer achter de rug waarbij we op een 1e en een 3e plaats terechtkwamen in een poule met 14 teams, dus een goede start van het buitenseizoen. Nu vol goede moed naar de volgende wedstrijden en zeker op naar ons 25 jarig jubileum toernooi op 3 en 4 juni. Dit beloofd een zeer sterk bezet toernooi te worden met alle nationale en internationale topploegen aan de start op onze accommodatie op de Groene Velden te Veenendaal. Ook is er op die beide dagen een feestavond met een drive inn show. Het beloven geweldige dagen te worden voor onze vereniging waar we erg naar uitkijken

Sportieve groeten namens TTV Veense Boys,
Frank ter Maaten

Frank

About Frank

....

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>