Update internationaal toernooi 3 en 4 juni 2011

Over anderhalve week is het zover! Veenseboys viert dan het 25 jarig bestaan van de vereniging. Er zijn al aardig wat mensen in touw om alles in goede banen te leiden. Dit zorgt ervoor dat de voorbereidingen voorspoedig verlopen zodat het toernooi straks ook soepel verloopt. Ook de weersverwachtingen zijn op dit moment goed. Onder het kopje 25 jaar is een nieuwe pagina toegevoegd met een aantal documenten inzake het toernooi. De aankomende week zullen er naar alle waarschijnlijkheid nog een aantal updates volgen. Ook tijdens het toernooi is het de bedoeling dat er live verslag gedaan wordt van de wedstrijden en de daarbij behorende uitslagen en foto’s. Leuk voor de mensen die thuis blijven, nu zullen dit er niet zoveel zijn waarschijnlijk want iedereen komt wel even kijken toch? U bent namelijk van harte welkom om een kijkje te komen nemen op 3 en 4 juni. Wij kijken uit naar een prachtig toernooi waarbij vele internationale touwtrek ploegen hun krachten in de strijd zullen gooien om een podium plaats te bereiken. Tot snel!

Frank

About Frank

....

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>