Selectiewedstrijden 2011

Selectie 560kg klasse

Zaterdag 2 juli 2011 vonden de selectiewedstrijden plaats te Veenendaal. Veenseboys heeft deelgenomen in de 640kg klasse en de 560kg klasse. In de 640kg klasse moest men het opnemen tegen Valleitrekkers en Eibergen. Eerst moest Veenseboys tegen Eibergen en won van hen twee keer. Tegen Valleitrekkers werd het een gelijkspel. Vervolgens moest men weer tegen Eibergen en dit keer werd verloren. Voor Eibergen was het nu duidelijk dat zij het Nederlands team gaan vertegenwoordigen in Engeland in de 640kg klasse.
In de 560kg klasse was Eibergen de enige tegenstander van Veenseboys. Het waren vier erg felle en fanatieke trekken die uiteindelijk alle vier door Veenseboys zijn gewonnen! Veenseboys gaat het Nederlands team vertegenwoordigen in de 560kg klasse in Engeland!

Frank

About Frank

....

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>