Spannende strijd bij Touwtrekken in de Tent

Veensebosy bij Touwtrekken in de Tent

Het evenement ‘Touwtrekken in de tent’ kreeg dit weekend een derde vervolg. Touwtrekvereniging Noormannen uit ’s-Gravenzande zorgden voor een spannend toernooi met 26 ploegen. Onder de inschrijvers waren 8 ploegen uit Hoevelaken en omgeving, die de moeite namen om in ’s-Gravenzande te komen touwtrekken. Ook wereldkampioen Veense Boys was naar het Westland gekomen met twee ploegen.
De legertentklasse bestond uit de getrainde ploegen. In een poule van 9 ploegen liet het team van Veense Boys 1 zijn ongekende klasse zien . Ongeslagen haalden zij het einde van de middag. De tweede plaats was verrassend voor de Spoortrekkers. Zij bleven Veense Boys 2 en Gelderswoude C voor die zich mochten opmaken voor een extra wedstrijd om de derde plaats. Uiteindelijk ging de ploeg uit Veenendaal met de derde plaats aan de haal.
De circustentklasse was voor de iets meer recreatieve en lichtere ploegen. Ook hier waren 9 ploegen ingedeeld. In deze poule ging het er ook fel aan toe en waren er leuke en verassende wedstrijden te volgen. Uiteindelijk was de eerste plaats voor de jonge ploeg van Decoratiebeton B. De Triomaatjes mochten de 2e plaats op hun naam schrijven en De Bunder werd derde na een heuse inhaalslag.
De Bungalowtentklasse was voor de echte gelegenheidstrekkers. Hier waren voornamelijk een paar ploegen bij die echt voor het eerst aan touwtrekken deden. De Pieperschillers waren hier de sterkste en kwamen ongeslagen de middag door. De tweede plaats was voor de jongens van de Hoktrekkers. Derde werd de ploeg van Knutselracingteam. De twee damesploegen die in deze poule zaten mochten aan het eind van de middag nog uitmaken wie er de 1e prijs in ontvangst zou nemen. Na een verhitte strijd werden de Spoortrekkers Dames winnaar. De dames van Trek zich terug werden tweede.

Bron: http://www.hethelewestland.nl/sport/8340/spannende-strijd-bij-touwtrekken-in-de-tent/

Frank

About Frank

....

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>