Touwtrekken Koninginnedag 2012 Veenendaal

Op 30 april 2012 was het zo ver, touwtrekvereniging Veenseboys mocht touwtrekken voor Hare Majesteit de Koningin. Het was een stralende dag, de organisatie was goed en de voorbereiding was gedaan. Omstreeks 12:45 arriveerde de Koninklijke familie op de Markt in Veenendaal. De Veenseboys waren toen al bezig met een aantal felle partijen touwtrekken. Aan de ene kant stonden zes heren in oranje shirts en aan de andere kant stonden zeven heren in Veenseboys shirts. Gelukkig was Prins Bernhard bereid om de heren in Oranje te helpen zodat er zeven tegen zeven getrokken werd. Halverwege de trek schoot ook broer Prins Floris te hulp. Prins Willem-Alexander moedigde samen met de familie en het Veenendaalse publiek de teams aan. Uiteraard werd dit een overwinning voor het Oranje team. Dit alles gebeurde onder het oog van 1,6 miljoen mensen die live naar de uitzending op de NOS hebben gekeken. Hieronder treft u alvast de eerste foto’s aan. Het stukje film volgt later, maar is al te zien via de volgende link: http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1250484
Bij 2:58:00 begint het stukje over het touwtrekken.

Foto’s (met dank aan Dela Ploeger):

touwtrekken
touwtrekken
touwtrekken
touwtrekken
touwtrekken
touwtrekken
touwtrekken
touwtrekken
touwtrekken
touwtrekken
touwtrekken
touwtrekken
touwtrekken
touwtrekken
touwtrekken
touwtrekken
touwtrekken
Frank

About Frank

....

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>