Veenseboys wint 580kg klasse

Op de Nederlandse selectiewedstrijden (7 juli 2012) heeft Veenseboys de 580kg klasse gewonnen. Dit betekent dat de heren van Veenseboys Nederland gaan vertegenwoordigen in Zwitserland tijdens het WK. Enig tegenstander in de klasse was Eibergen, maar Veenseboys won alle vier de keren. In de 640kg klasse heeft Veenseboys ook gestreden om Nederland te mogen vertegenwoordigen. In de poule trok Veenseboys gelijk tegen rivaal Eibergen, beide teams haalden 10 punten. Hierop volgde een extra wedstrijd tussen Eibergen en Veenseboys. Eibergen bleek toch iets sterker en wist allebei de trekbeurten te winnen. In de 700kg klasse heeft Veenseboys dit jaar niet meegedaan, deze klasse ging naar Heure uit Borculo. In de mix 600kg klasse is het eveneens Eibergen dat Nederland gaat vertegenwoordigen.

De complete lijst met uitslagen:
Heren 700 kg klasse
1 – Heure 10
2 – Koapman 7
3 – Eibergen 0

Heren 640 kg klasse
1 – Eibergen 10 nb
2 – Veenseboys 10 nb
3 – Gelderswoude 6
4 – Vios Bison 4 nb
5 – Valleitrekkers 4 nb

Heren 580 kg klasse
1 – Veenseboys 6
2 – Eibergen 0

Mix 600 kg klasse
1 – Eibergen 10
2 – Koapman 4
3 – Touwtje 3

Frank

About Frank

....

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>