WK Zwitserland

touwtrekken

Volgende week is het zover, dan reist Veenseboys af naar Appenzell in Zwitserland. De verwachting is woensdag rond het middag uur te arriveren. Vervolgens kan men voorbereiden op het wegen, dit zal van 16:30 tot 19:00 plaats vinden. Donderdag 6 september begint men met de eerste wedstrijden in de open WK, namelijk ’s ochtends de 700kg klasse en ’s middags de 580kg klasse. Op vrijdag 7 september trekt Veenseboys de 640kg klasse. Zaterdag 8 september starten de gesloten WK en doet Veenseboys mee in de 580kg klasse als selectie team in de oranje trui. Wij gaan proberen dagelijks de website vanuit Zwitserland bij te houden als er ergens een internetverbinding beschikbaar is (waarschijnlijk wel).

Het complete programma is hier te bekijken: Programma WK 2012

Frank

About Frank

....

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>