Opnieuw brons!

Vandaag begon om 13:00 de 640kg klasse. In totaal waren er 47 teams verdeeld over 8 poules. Veenseboys werd ingeloot in een poule met 5 teams, vier keer trekken dus. Alle vier de trekken werden gewonnen en dus was Veenseboys eerste in de poule. Vervolgens gingen de eerste twee ploegen uit de poule door en dus moesten 16 teams strijden. Veenseboys trof direct Engelberg uit Zwitserland. Gister verloor men nog van hen, dit werd dus een spannende trek. Vandaag wist men twee keer uitstekend te trekken en won daarmee beide trekbeurten. Door naar de laatste acht. Daar trof Veenseboys het Zwitserse Kerns-Wilen. Voor ons een vrij onbekend team, maar toch een zware trek. Wel werden beide trekbeurten gewonnen, dus door naar de laatste vier. Hier trof men Vios Bison uit Nederland. De eerste trekbeurt verliep moeizaam en verloor Veenseboys. De tweede trekbeurt ging stukken beter en werd gewonnen door Veenseboys. Er moest dus een beslissende derde trek getrokken worden. Vios Bison bleek toch de sterkere en Veenseboys moest strijden voor de bronzen plak. Daarop besloot Veenseboys een wissel in te brengen. Men moest namelijk tegen Eibergen uit Nederland. De eerste trek had men een zeer goede start en wist Eibergen in vrij korte tijd vier meter mee te slepen. De andere kant was de baan iets minder en moest Veenseboys een hevige strijd leveren. Deze strijd werpte zeker zijn vruchten af en Veenseboys won brons! De derde medaille is binnen!

Kijk hier voor een aantal foto’s van vandaag: foto’s vrijdag

Frank

About Frank

....

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>