Salland wintercompetitie 16 november 2012

Vrijdagavond 16 november was de start van de Sallandwintercompetitie.  Van in totaal 6 vrijdagavonden moesten we de eerste wedstrijd naar Bathem reizen om daar de strijd aan te gaan met in totaal 16 ploegen.  Wij deden met een combiploeg mee, wat inhoudt dat je dan met 7 man in plaats van 6 man aan het touw mag verschijnen, mits er 3 jeugdleden aan het touw staan die niet ouder zijn als 20 jaar.  We hadden vrijdagavond een nieuwe touwtrekker mee die zijn eerste wedstrijd aan het het touw beleefde. Harmjan beleefde een mooie start van zijn touwtrekcarriere, want toen de punten werden geteld, bleek dat we maar in 1 tegenstander onze meerdere moesten erkennen. De overige partijen konden we allemaal in winst omzetten op toch wel een lastige ondergrond in de manege in Bathem.

Na afloop werd er onder het genot van een biertje nog gezellig nagebabbelt voordat we weer tevreden huiswaarts gingen.

Groeten Frank ter Maaten

Frank

About Frank

....

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>