Fitnessmarathon Lunteren 5 januari 2013

Afgelopen zaterdag 5 januari 2013 organiseerde Cardio & Fitness Centrum Lunteren een vier uur durende fitnessmarathon voor het Nationaal MS Fonds. De heren van de Veenseboys waren gevraagd om een touwtrek onderdeel te organiseren. Aangezien de Dorpsstraat van Lunteren geheel bestraat is kwam het idee om door middel van een “trekkast” toch een vorm van touwtrekken te organiseren. Wedstrijd touwtrekken op de stenen is namelijk erg blessure gevoelig en dus geen goede optie. Nadat twee man op vrijdag het apparaat in het oosten van het land hadden opgehaald kon er zaterdag rond een uur of 14:00 begonnen worden met het opbouwen. Het touwtrekken was onderdeel van het laatste uur in de fitnessmarathon samen met vrachtwagen trekken, balk doorgeven zonder te lopen en de “krattenbrug”. Om 15:00 werd eerst gestart met het touwtrekken na een korte uitleg door de Veenseboys. De bedoeling was om met vier heren en/of dames zoveel mogelijk kilo omhoog te trekken. In het begin lag er 150kg op de bak. Toen alles zes deelnemende teams dit gewicht omhoog trokken werd de bak met 50kg aangevuld totdat men hem niet meer omhoog kreeg. Het laatste team kwam tot maar liefst 400kg! Vervolgens hebben vijf man van de Veenseboys meegedaan met de nog volgende onderdelen. Aan het eind van de middag was het tijd voor een bak erwtensoep of een broodje worst bij het fitnesscentrum. Daar werden de deelnemers en de organisatoren bedankt. Zo kregen ook de heren van Veenseboys een aardigheid voor hun inzet. Vervolgens werd de cheque bekend gemaakt, een bedrag van € 2.612,08 heeft men opgehaald! Dit geld gaat naar het Nationaal MS Fonds. Al met al een geslaagde middag voor een goed doel!

Hieronder ziet u een aantal foto’s van de dag.

Frank

About Frank

....

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>