Gelderse Vallei wintercompetitie 19 januari 2013

Zaterdagmiddag 19 januari was de start van het nieuwe seizoen in onze regio met de eerste wedstrijd van de Gelderse vallei Wintercompetitie. In een geheel vernieuwde/verbouwde manege in Scherpenzeel was het wel even kijken hoe de bodem zich zou houden. Gelukkig waren er mooie wedstrijden mogelijk omdat er wel gaten ontstonden maar niet zo diep dat je er geen kant meer mee uit kunt. Er werd gestreden met 9 ploegen in de A-poule. Wij hadden 3 ploegen ingeschreven. 1 van die ploegen was een combiploeg met 4 senioren en 3 jeugdleden en 1 dame. (Simona bedankt voor je inzet). Er werd hard gestreden om de punten hetgeen verschillende zeer mooie partijen opleverde. Sommige van onze mannen hadden het wel erg zwaar (hard werken Tommie na een weekje wintersport hé, of Harmjan die zei : tjonge mien onderarmen doen zo verrekte zeer dat hek nog nooit gehad). De wedstrijden stonden onder leiding van regionale scheidsrechters die alles in goede banen leiden.

Nadat alle wedstrijden waren getrokken werden de punten opgeteld door de jurydames. Onze ploeg 1 had een erg goede middag en eindigde ongeslagen als dagkampioen met 24 punten. De combiploeg haalde een verdienstelijke zesde plaats met 10 punten. Ook onze derde ploeg had een goede start want ze eindigden op de tweede plaats met 18 punten.

Dus het was een goed geslaagd toernooi waarbij na afloop nog lang gezellig werd nageborreld en gebabbeld voordat we moe maar voldaan op huis aan gingen.

Groeten Frank ter Maaten.

De tussenstand is hier te bekijken: uitslag

Hieronder de foto’s van de dag, met dank aan Marieke ter Maaten!

Frank

About Frank

....

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>