Sportgala Veenendaal 5 januari 2013

Afgelopen zaterdagavond vond de 22e editie van het Sportgala Veenendaal plaats. Een avond die in het teken staat van sporttalent. Dit jaar had men vijf categorieën, te weten sporttalent jongens, sporttalent meisjes, sportman, jeugdsportploeg en sportploeg van het jaar 2012. Opvallend genoeg was er geen categorie sportvrouw van het jaar. Dit had te maken met het feit dat er geen nominaties gevonden konden worden door de jury. Veenseboys was dit jaar helaas niet genomineerd voor sportploeg van het jaar. Desalniettemin hadden wij zes kaarten voor het gala. Het was een leuke avond, die naast de verkiezingen werd afgewisseld met optredens van onder andere DDF Crew en Birgit Lewis.

Hieronder ziet u een aantal foto’s van de avond.

Frank

About Frank

....

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>