Gelderse Vallei wintercompetitie 16 maart 2013

Inmiddels hebben de 2e en de 3e wedstrijd plaatsgevonden. Op de 2e wedstrijddag behaal de Veenseboys 1 weer het maximaal aantal te behalen punten waarmee ze weer dagwinnaar werden . De beide andere teams kenden een mindere dag waarbij erg moeizaam de punten werden verzamelt. Op de 3e wedstrijddag had Simon een paar veranderingen doorgevoerd hetgeen de ploegen van Veenseboys ten goede kwam.

Na de koppen te hebben geteld hadden we niet genoeg mensen om met 3 ploegen te kunnen draaien en moest er nog worden ingeleend bij een andere touwtrekvereniging. Martin Hilhorst van ‘Touwtje nog bedankt dat je ons team hebt willen versterken, anders hadden we niet eens 3 ploegen op kunnen stellen. Nu moesten we nog met 3 ploegen draaien zonder ook maar 1 wissel, maar we konden in ieder geval wel draaien.

Veenseboys 1 pakte wederom alle punten en werd weer dagwinnnaar. De jongens kunnen de 4e wedstrijd relaxed touwtrekken want ze zijn niet meer in te halen qua punten aantal.

Onze beide andere ploegen kenden een veel betere dag dan de 2e wedstrijd en eindigden keurig in de middenmoot met een 4e en een 5e plaats, waarbij ze ook hoger maar ook lager hadden kunnen eindigen, want de plaatsen 2 t/m 8 kenden maar heel weinig puntenverschil.

Wel werd er om ieder punt gestreden en als je een paar punten dacht te hebben ingelopen was je die de volgende wedstrijd zo maar weer kwijt. Toch was iedereen na afloop tevreden en onder het genot van een paar lekkere bierjes werd er nog lang nagebabbelt.

Op naar een sportieve 4e dag van de Geldersevallei Wintercompetities waarbij de plaatsen 2 t/m 5 nog lang niet zijn verdeelt en er nog van alles mogelijk is.

Groeten Frank ter Maaten

Frank

About Frank

....

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>