Gelderse Vallei wintercompetitie 30 maart 2013

Afgelopen zaterdag 30 maart 2013 was de laatste wedstrijd van de Gelderse Vallei wintercompetitie. Dit keer was Veenseboys aanwezig met 2 ploegen. Helaas lukte het niet om de competitie met 3 ploegen af te sluiten. Veenseboys 1 was al drie keer ongeslagen en dus al winnaar van de competitie. Toch lukte het de laatste wedstrijd niet om dag winnaar te worden, dit werd Valleitrekkers 1 met 24 punten. Veenseboys 3 heeft gestreden om zoveel mogelijk punten te behalen. Helaas niet genoeg om bij de laatste drie te komen, maar toch goed voor een 4de plaats in het eind klassement. De wisselbeker is dit jaar in handen van Veenseboys 1 die de competitie afsloot met 87 punten!

De uitslagen staan hier: Uitslagen

Frank

About Frank

....

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>