Zomeravondcompetitie 27 april 2013

Zaterdagavond 27 april was de 2e avond van de zomercompetitie. Met 1 ploeg (6 senioren en 2 jeugd) togen we naar TTV de Noormannen te ‘sGravenhage in Zuidholland. Een poule van 12 ploegen , dus we konden lekker aan de bak. De start ging lekker met een paar overwinningen als gevolg. De eerste kink in de kabel kwam tegen het 9 tal van Streefkerk waar we de punten mee moesten delen. Later in het toernooi liep Teunis helaas een rugblessure op waardoor we de trekken tegen Lagerweij verloren en we met 7 man verder moesten. Uiteindelijk behaalden we naar een zware avond een gedeelde 2e plaats waar we uiteindelijk tevreden mee konden zijn. Na even lekker nababbelen onder het genot van een lekker biertje keerden we weer terug richting Veenendaal .

Sportieve groet Frank ter Maaten

Frank

About Frank

....

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>