Zomeravondcompetitie 25 mei 2013

Op zaterdag 25 mei was de derde zomeravondcompetitie, waarbij onze vereniging als gastheer mocht fungeren. Alle voorbereidingen waren vlekkeloos verlopen dus wat ons betreft kon den de wedstrijden beginnen. De enige die niet mee wilden werken waren de weergoden. Het was vrij koud en winderig en bovendien begon het halfverwege de avond nog te regenen ook. Maar niet getreurd , we hadden op ons eigen toernooi een tweede ploeg bij elkaar gekregen, waardoor we een volle bak hadden met 13 ploegen in één poule.

Vol goede moed werd er met de wedstrijden begonnen. Beide ploegen draaiden goed mee en vergaarde veel punten. Uiteindelijk werd door de A-ploeg maar 1 wedstrijd verloren waardoor dit team dagkampioen werd. Onze B-ploeg moest een paar puntjes meer laten liggen, maar eindigden toch keurig op een gedeelde 4e plaats, hetgeen een goede prestatie was.

Na afloop bleek er nog één van onze jongens jarig te zijn, dus het 1e kratje bier kregen we van Frank van de Graaf. Proficiat en nog bedankt. Ze smaakten erg goed.

Tevreden met de behaalde resultaten gaan we vol goede moed naar de volgende competitieavond.

Groeten Frank ter Maaten

Frank

About Frank

....

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>