NK 2013 te Bentelo, Zaterdag 1 juni 2013

Zaterdag 1 juni werden de Nederlandse Kampioenschappen touwtrekken gehouden te Bentelo. Er waren deze dag voor ons 2 klassen waar we aan mee deden de 640 kg klasse en de 720 kg klasse. S’morgens werd gestart met de 640 KG. We deden met 2 ploegen mee en werden keurig verdeeld over de 2 poules die er waren gevormd. De A-ploeg had niet de moeilijkste poule gelood en werd dan ook poulewinnaar. Onze B-ploeg trof het minder met tegenstanders als Bison en Eibergen in de poule. Het was dan ook geen wonder dat de jongens een moeilijke dag hadden en in de achterhoede eindigden. Toch konden we met opgeheven hoofd de arena verlaten en waren er enkele mooie partijen afgeleverd onder andere tegen TTV Bison. De jongens waren dan ook zeker niet ontevreden er zat gewoon niet meer in.

2013-06-01 15.39.03

De A-ploeg moest in de kruisfinale tegen TTV Bison. Op toch moeilijke grond (grote gaten) werd een puike partij afgeleverd en wonnen we beide trekbeurten waardoor we in de finale terecht kwamen. Tegenstander werd TTV Eibergen.
Deze ploeg is op het ogenblijk een maatje te groot voor ons waardoor we met een 2e plaats tevreden moesten zijn.

Na de middag was het de beurt aan de 720 KG. Met slechts 1 verse kracht (bedankt Frans) en de rest dubbeltrekkers begonnen we vol goede moed aan een poule met 10 ploegen.

Uiteindelijk eindigden we als 2e in de poule. In de kruisfinale een wedstrijd tegen Gelderswoude. In de poule ging dit niet goed dus werd er voor een andere meer aanvallende taktiek gekozen. Met succes dus weer een finaleplaats. Tegenstander ditmaal TTV Heure. In de poule werd er nog 1 punt afgesnoept van deze ploeg, maar in de finale gingen de vele dubbeltrekkers in onze ploeg toch last krijgen van vermoeidheid want we konden ze niet over de streep trekken.

Gevolg wederom een 2e plaats. Al met al toch een geslaagde dag met twee 2e plaatsen. De dag verliep overigens wel erg koud met veel wind, maar de sfeer werd er niet minder om.

Na nog even bijtanken en eten werd de reis naar Veenendaal weer aanvaardt.

Groeten Frank ter Maaten

Frank

About Frank

....

9 thoughts on “NK 2013 te Bentelo, Zaterdag 1 juni 2013

  1. Silvio får villkorlig dom och får som straffarbete att kratta löv och skrubba trottoarkanter. Även om oddsen är låga så ber jag till gudarna att han sätts bakom galler. Då kanske hans pedofil-brott utreds i duschrummet?

  2. Heiko-poika on täältä Savosta, Vesannon Urhelijoiden nuori keihäsmies. Vissiinkin lipsahtanut jotain keskieurooppalaista verta kaveriin, nimestä päätellen ainakin. Ei ollut vielä Kalevan kisojen finaalissa, mutta ehkä jo ensi vuonna.

  3. jadi pengen ikutan GA, boleh ndak mas? soalnya baru ini nyemplung di blog ini hehhe———Wow, tentu saja boleh, Mas Azim. Ikutan ya…. Saya tunggu lho, hehe…

  4. su blog, muchachos, la verdad que esta muy muy bueno, voy a agregarlo a favoritos urgente, hay muchas cosas para descargar que valen la pena, los felicito!saludos!

  5. Bonjour et bravo Virginie pour ce superbe DD bien dans le ton de la saison dans laquelle il commence je trouve et du coup très chaleureux et coloré avec un petit air de fête!!!que de belles idées et de chouettes embellissements!!les étiquettes persos sont superbes en prime!!Merci de ce savoureux partage qui une fois plein se regardera en savourant un bon chocolat chaud par exemple!!lolBonne continuation et bisesMC

  6. dit :Woman of Alien…Ideal do the job you’ve got carried out, this page is actually awesome with fantastic data. Time is God’s method of preserving every little thing from occurring directly….

  7. Merci KozJe me résignais à devoir aller voter pour le nain avec une boule au ventre. A la lecture de ce billet la boule au ventre a disparu et j’aurai au moins le plaisir de voter contre un vrai danger pour notre société. Pour un type pas terrible, mais bien moins mauvais que Flamby le mal-nommé.Merci donc de cette belle démonstration, je finirai presque à prendre plaisir à remplir mes obligations civiques dimanche grace à vous

  8. Neil, Your friends have been trying to tell you this, subtly, for some time now. Perhaps this is your subtle way to say that you’ve heard them. HB8P.S. BTW to Lucy. It ain’t that easy to find an apartment in New York. It’s the only city on the planet where living with your mother is a shrewd move. It makes a man the envy of all his friends.

  9. The abliity to think like that shows you’re an expert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>