Europeesche Kampioenschappen 2013 in Assen

De Europeesche Kampioenschappen 2013 zitten erop. Donderdag in de 680kg heeft Veenseboys een derde plaats in de poule bereikt. Tegen het Ierse Boley verloor men de strijd. In de middag in de 560kg is hard gestreden, maar teveel punten verloren om bij de eerste twee in de poule te komen. Vrijdag met twee ploegen meegedaan in de 640kg. Ploeg twee heeft een goede poging gedaan, maar helaas weinig punten weten te pakken. Ploeg één ging het goed af en wist eerste in de poule te worden. In de strijd met de laatste acht werd wederom een overwinning geboekt. Bij de laatste vier kwam Veenseboys het Ierse Boley weer tegen, maar dit maal werden beide trekbeurten mooi gewonnen en een finale plek was dus zeker. In de finale tegen Ebersecken uit Zwitserland, die de dag ervoor de 680kg al hadden gewonnen. Ook in de 640 hadden zij geen punt verloren. Na twee felle starten lukte het Veenseboys om een mooi stukje aan te zetten, maar uiteindelijk werd duidelijk dat zij toch echt sterker waren. Zilver voor Veenseboys dus!

De foto’s staan inmiddels ook online hier.

Frank

About Frank

....

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>