Touwtrektoernooi TTV Lagerweij, Zaterdag 7 september 2013

Zaterdag 7 september 2013 organiseerde TTV Lagerweij een touwtrek toernooi voor zowel getrainden als recreanten. Veenseboys deed mee in de 680, 600, 2x 640 en 2x 6 tallen. Een bijzonder zware en actieve dag. Na s’ochtends allemaal individueel gewogen te hebben konden de ploegen worden opgesteld. Het toernooi begon met blok 1, de 680 en de 600. In de 680 wisten de heren een mooie derde plek neer te zetten na een aantal stevige partijen. In de 600 verliep het zelfs nog iets beter en wisten de heren een eerste plek te veroveren. Na een korte pauze ging men verder met blok 2, de 640.

Touwtrekken 2013

Veenseboys was vertegenwoordigd met twee ploegen en de eerste trek mochten ze direct tegen elkaar. De eerste trekbeurt werd gewonnen door Veenseboys B, maar de tweede trekbeurt werd gewonnen door Veenseboys A. Een gelijkspel en de punten verdeeld. Veenseboys A doorliep vervolgens de poule ongeslagen. Veenseboys B had hier en daar nog een gelijkspel, maar eindigde als tweede in de poule. In de Kruisfinales moest 1 tegen 4 en 2 tegen 3. Beiden ploegen wonnen de partijen en dus ging de finale tussen Veenseboys A en Veenseboys B. In de finale werd echter duidelijk dat Veenseboys A toch echt de sterkere was van de twee en dus met de eerste prijs naar huis ging. Veenseboys B was zeer tevreden met een tweede plaats. Vervolgens door naar blok 3, de 6 tallen. Opnieuw deed Veenseboys met twee ploegen mee. Veenseboys B moest iedere trek een hevige strijd leveren, maar wist hier helaas niet veel punten mee te halen. Veenseboys A deed goede zaken en werd opnieuw eerste. Het was dan ook een zeer geslaagde dag, die afgesloten werd met 4 bekers!

Frank

About Frank

....

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>