NK 2014 te Holten, Zondag 22 juni 2014

Afgelopen weekend werd de tweede dag van de Nederlandse Kampioenschappen gehouden in Holten. De Veenseboys vertrokken in alle vroegte om zo licht mogelijk te wegen, wat ook nodig was, want na de nodige inspanning wogen de acht heren precies 640kg! Stempelen, rustig eten en voorbereiden, want om 13:30 begonnen de wedstrijden voor de 640kg klasse. In de ochtend leek het weer even om te slaan, het begon te regenen. Gelukkig was het van korte duur en kon men met goed weer de 720kg klasse bekijken. Om 13:15 was het zover, even warm trekken, overleggen en vervolgens om 13:30 er vol voor gaan. De poule begon redelijk heftig, maar het team kon een goede strijd leveren en zo de eerste partijen omzetten in winstpunten. Al snel trof men Vios Bison, die bleken net even te sterk voor de Veenseboys. Vervolgens werden er weer enkele partijen gewonnen, waaronder Valleitrekkers, die op zijn beurt nog alles had gewonnen. Totdat tegenstander OKIA zich opstelde, ook zij waren net dat beetje sterker waardoor Veenseboys de trekbeurten verloor. Zonde want de punten waren hard nodig. Aan het einde van de poule kwam Veenseboys tegen Eibergen die zij helaas ook niet konden winnen. Als laatste Gelderswoude, die na twee hevige trekbeurten toch nog werd gewonnen. De poule was klaar en de uitslagen werden genoemd, 1. Eibergen, 2. Vios Bison, 3. en 4. Valleitrekkers en OKIA met evenveel punten, 5. Veenseboys…. Helaas net een punt te weinig om de finales te kunnen trekken. Toch hele goede partijen getrokken en goed gestreden. Einduitslag 1. Eibergen, 2. Vios Bison, 3. OKIA.

Frank

About Frank

....

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>