WK USA Madison Dag 1

WK_Madison_Dag_1
Vandaag donderdag 28 augustus 2014 zijn de Wereld Kampioenschappen officieel begonnen. Om 13:00 startte de 580kg klasse waar de Veenseboys aan deelnamen. Er waren 24 ploegen verdeeld over 4 poules van 6 ploegen. De goede ploegen waren aardig verdeeld over de poules. Veenseboys kwam uit in de poule tegen Sins, Mt. Venon, een Engelse ploeg, Gaztedi Club C en Fam. Janssen. De eerste trek tegen Sins uit Zwitserland werd hard gestart, waardoor beide trekbeurten de winst werd gepakt. Vervolgens tegen Mt. Venon uit USA. De eerste trekbeurt was een zware trek, maar wist Veenseboys te winnen. De tweede trekbeurt wist Mt. Venon de overhand te nemen en ging er met de winst van door. Een gelijkspel dus voor Veenseboys. De derde, vierde en vijfde trekbeurt werden allen gewonnen door Veenseboys. Helaas verloor Mt. Venon verder ook geen enkele trekbeurt en dus een gedeelde eerste plaats in de poule. Echter had Mt. Venon minder waarschuwingen en dus werden zij officieel eerste in de poule. De gelijkspel was dus en duur punt, want eerste in de poule betekent dat Mt. Venon het tegen de nummer 2 uit de andere poule moest opnemen. De Veenseboys moesten hierdoor tegen de nummer 1 uit de andere poule, Gaztedi. Dit was dus een ander team van Gaztedi in een andere poule. Helaas kon Veenseboys geen van beide trekbeurten winnen. De uit Baskenland afkomstige Gaztedi was net even sterker. Uiteindelijk werd Mt. Venon vierde, Gaztedi derde, Norton (Engeland) tweede en Engelberg (Zwitserland) eerste.

Morgen staat de 640kg klasse op het programma om 13:00 lokale tijd.

Kijk hier voor de foto’s: DAG 1

Frank

About Frank

....

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>