Veenseboys wint Gelderse Vallei Wintercompetitie 2015

Op zaterdag 28 maart 2015 heeft de vierde en laatste wedstrijd van de Gelderse Vallei wintercompetitie plaatsgevonden. Veenseboys was aanwezig met drie ploegen, waarvan twee in de A-poule en één in de B-poule.

Het Team

Het Jeugdteam van Veenseboys

In de B-poule gaan 5 ploegen strijden om de titel. De eerste wedstrijd voor de Veenseboys was tegen Zwarte Brug. Grote sterke mannen. Een stevige trek, maar we wisten die te winnen. Gelijk daarna moesten we strijden tegen de Achteruut Boeren. Met maar een voorsprong van 3 punten moesten we dit winnen. En dat lukte! Het koste moeite, maar door de juiste techniek te gebruiken wisten we te winnen. Hierna zaten we vol goede moed en hebben we weten te winnen van vd Pol Pluimvee en V.T.T.G. De uitreiking van de beker hebben we uitgebreid gevierd.
[Verslag van de B-Poule door Bernd/Jeugd Veenseboys]

De jeugd in actie

De jeugd in actie

Veenseboys 1 is wederom als dagwinnaar geëindigd in de A-poule, wat resulteerde in een eerste plaats deze competitie. Toch werden niet alle trekbeurten gewonnen door Veenseboys. De eerste trekbeurt tegen Lagerwey werd na een felle strijd omgezet in winst, maar helaas werd de tweede trekbeurt gewonnen door Lagerwey.

Veenseboys 2 heeft eveneens gestreden in de A-poule voor de punten. Er stond een goede ploeg jongens bij elkaar, de lijn zag er goed uit, maar helaas moesten zij in enkele partijen hun meerdere erkennen. Een podiumplaats zat er dan ook niet in, maar de strijdlust werd er niet minder van.

De bekers

De bekers

Frank

About Frank

....

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>