Zomeravond Competitie, 21 mei 2016

Zaterdagavond 21 mei 2016 werd de tweede avond van de zomeravond competitie 2016 getrokken. De Veenseboys organiseerden de wedstrijd op eigen terrein. Met een opkomst van 11 heren ploegen en 6 dames ploegen was het een prima bezette avond. De Veenseboys zelf deden mee met drie teams, een jeugd team, met 10 jongens, een heren 720 met 8 mannen en een 6-tal. De 8 heren van de 720 ploeg waren onoverwinnelijk sterk en hebben dan ook geen enkel punt verloren. Het jeugd team en het 6-tal daarentegen hadden meer moeite om de punten binnen te halen. Er werd flink gestreden en gevochten iedere trek om zoveel mogelijk punten te halen. Soms met resultaat en soms net niet. Uiteindelijk wist het 6-tal toch nog 11 punten binnen te halen en het jeugd team moest met 9 punten genoegen nemen. Bij de dames werd tot laat op de avond nog gestreden om de punten, de heren, die inmiddels klaar waren, hebben de laatste wedstrijden als toeschouwer bekeken. Toen iedereen klaar was en het net begon te regenen, is de gezellige en sportieve avond afgesloten onder het genot van een hapje en een drankje.

Zomeravond_21052016

Frank

About Frank

....